West Gamma ulykken

Under tauing av det flytende hotellet (flotell) «West Gamma» sørover fra Ekofisk-feltet den 21. august 1990, inntraff en ulykke som førte til havari, med lykkelig utgang. Bølgehøyden var rapportert til mer enn 16 meter, mens helikopterdekket forsvant i en 25 m høy bølge. 003

Hjalmar Berglund var mannskap ombord på «West Gamma» i augustdagene 1990. Han har laget en fantastisk beretning om den dramatiske opplevelsen da han i nattemørket måtte hoppe i frådende vannmasser i storm. Like etter at alle hadde hoppet, sank riggen. Du finner historien på websiden til Langesund og omegns Sjømannsforening.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Begivenheter, Historie, Personer, Samfunn og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s