Langesund Damekor’s cabaret – en anbefaling

Langesund Damekor’s cabaret åpnet stille og tenksomt. Men det tok kort tid før de verbale og visuelle kilevinkene ble utdelt. Muligens velfortjent til de som ikke selv var på scenen, men som ble behørig omtalt og på en måte avkledd. Underfundig humor, treffende, lyrisk, sart, noe storkjeftet, men også hjertegodt. En severdig seanse der Damekoret fikk vist sin bredde og sjarme, sin scenevante og -sikre fremførelse i et vell av scenenumre som bare pumpet ut mot oss tilhørere så timene bare forsvant som dugg for solen 12 timer senere. Feiende og fengslende. Anbefales.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Festival, Samfunn, Underholdning og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s