Navnene er bestemt for fergene til Danmark

Fergene som bl.a. skal gå mellom Langesund og Hirtshals blir nøkkelen til et helt nytt og avslappende konsept. Det blir daglige avganger fra hver havn til samme tid, de store (170 m lange) skipene får topp moderne fasiliteter av alle slag. Det blir en variasjon av restauranter, cafeer og barer, shopping og du får ta del i helt nye måter å bli underholdt.

Fjord Lines setter inn to cruiseferger som daglig skal anløpe Langesund

Fjord Lines "Bergensfjord" og "Stavangerfjord" som settes inn med daglige seilinger Langesund - Hirtshals

Fjord Line setter det første av de nye skipene i ordinær drift når sommersesongen 2012  er avsluttet. Klokken 08.00 mandag 1. oktober legger nåværende MS “Bergensfjord” til kai i Bergen for siste gang og seks timer senere legger nye “Stavangerfjord” ut på sin første ordinære tur til Risavika ved Stavanger, Hirtshals og Langesund. Om lag seks måneder senere blir nye “Bergensfjord” satt inn på den samme ruten, og Fjord Line vil da kunne tilby daglige avganger på samme klokkeslett fra samtlige havner på linjer mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals og mellom Hirtshals og Langesund.

De nye skipenes navn representerer også en skipsfartshistorie som Fjord Line ønsker å ta videre til en ny tid. Les mer i Fjord Lines pressemelding.

Om Perry Saevik

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Transport og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s