Reimes reker

Som en senere kommentar til artikkelen under må sies at Reimes reker er tilbake med en nydelig lake i boksen. Den smaken som beskrives under blir forklart av produsenten som en feil som ble gjort. Produsenten har flere typer produkter med forskjellige laketyper, og noe må ha gått galt en dag, og som resulterte i at jeg sendte en klage til fabrikken.

— — — —

I dag kjøpte vi et spann Reimes reker (i lake). Det har i alle år vært en delikatesse, men etter et par munnfuller måtte jeg spørre kona: Var det en litt annen smak på laken denne gangen? Dette var en tanke som dukket opp mens jeg satt og tygde reke- og lakeblandingen.

Jeg måtte kikke på boksen, og det står klart nok at boksen inneholder reker fra Skagerak. Lakeingrediensene kan jeg bare kontrollere mot min egen smak og hukommelse, og jeg tror at i dag, 14. november 2014, er dagen da jeg var i stand til å gjensmake en forandring i lakeresepten til Reimes reker.

Jeg skrev følgende til post@reimes.no
——

Hei Reimes reker.

I dag kjøpte vi et spann Reimes reker som ligger i den deilige laken. Og her er vi allerede ved mitt poeng: Dere har vært uheldige og forvekslet noen ingredienser når dere mikset laken. Smaken er ikke som den har vært, og da mener jeg som den har vært i årtider. Den minner nå om smaken på de syntetiske crabsticks. De kan en til nød spise hvert femte år, og nettopp fordi crabsticken har denne smaken, blir de ikke kjøpt oftere.

Vil bare gjøre dere oppmerksom på at den boksen med Reimes reker som står i kjøleskapet nå ikke lenger oppfattes å ha smaksfortrinn fra andre merker. Dere må gjerne reklamere med at rekene er fisket i Skagerak, men det er ikke nok til at jeg i dag nikker smilende og anerkjennende når jeg ser rekespannet deres.

Foreslår at dere leser den gamle oppskriften nøye.

mvh
Perry Sævik
Langesund

Reimes reker i lake 14.11.17

Reimes reker i lake 14.11.17

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

PS

 

 

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Begivenheter, Historie, Samfunn og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s